Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

TERVETULOA KAINUUSEEN
 
 
 
 Olemme saaneet kunniatehtäväksemme järjestää vuoden 2013 AJOVOITTAJA-ottelun Kainuussa. Keskuspaikaksi olemme valinneet Hotelli Kajaanin, joka sijaitsee Kajaaninjoen rannassa, lähellä kaupungin keskustaa. Vaikka maakuntalaulumme on Nälkämaan marssi, niin nälkää ei kenenkään tarvitse todellakaan pelätä, siitä pitää huolen hyvästä ruuasta kuuluisan keskuspaikkamme.
 
Olemme alustavasti varanneet n. 25 maastoa käyttöömme Ajovoittajaa varten ja lopullisen valinnan teemme syksyllä testattuamme alueita sekä kokeissa että maastokäynneillä. Jäniskannat nyt varatuissa maastoissa ovat olleet viime vuosina erinomaiset, joten uskomme jokaiselle koiralle löytyvän riittävästi pelikavereita. Olemme päättäneet keskittyä  olennaiseen ja pyrimme kaikin mahdollisin keinoin takaamaan jokaiselle 13 koiralle hyvät edellytykset esittää parasta osaamistaan.
 
Tulemme järjestämään live-seurannan kokeen kulusta. Toivomme mahdollisimman monen koekoiran osallistuvan seurantaan ja päätöksen helpottamiseksi tarjoamme riittävän houkuttavan”porkkanan” seurannassa olevien koirien tavoiteltavaksi. Seuranta on aina herättänyt kovaa kiinnostusta ja on erinomainen näyteikkuna yleisölle harrastuksestamme.
Toivotamme tervetulleeksi myös kaikki beagletoiminnasta kiinnostuneet seuraamaan Ajovoittajan kulkua paikanpäälle Kajaaniin. Hotelli Kajaanista löytyy tilaa myös kokeen seuraajille ja olemme neuvotelleet edulliset hinnat vieraittemme käyttöön niin ruuan kuin majoituksenkin osalta(hinnat toisaalla). Paikka on kävelymatkan päässä Kajaanin keskustasta ja palveluista sekä n. 30 minuutin automatkan päässä Vuokatin palveluista, kuten esim. Angry Birds-puistosta, joten myös lapsiperheille on tarjolla mielenkiintoista oheisohjelmaa tarvittaessa. 
 
 
Kainuun Beagle ry/koetoimikunta toivottaa tervetulleeksi Kajaanin Ajovoittajaan niin päätähdet kuljettajineen  kuin tuomarit ja kaikki beagletoiminnasta kiinnostuneet kautta maan.
 
 
 
Koetoimikunnan puheen johtaja
Ilmari Pulkkinen                                         Ilmari Pulkkinen
 
 
 
 
©2020 AJOVOITTAJAOTTELU 2013 - suntuubi.com